Apa Itu Clixsense?

on Friday, April 29, 2016

Clixsense telah ditubuh pada tahun 2007 dan masih beroperasi sehingga sekarang dan lebih jutaan ahlinya seluruh dunia dan pendaftaran adalah PERCUMA,anda tidak perlu mengeluarkan satu sen sekali pun sebagai ahli standard untuk menghasilkan duit di clixsense.

Apa itu Clixsense? 

Clixsense adalah salah satu program affiliasi yang akan membayar anda untuk melakukan klik URL iklan yang mereka tampilkan dan juga merekrut ahli baru secara percuma. Untuk satu iklan hanya memerlukan masa sekitar 30 saat. Satu iklan berharga sekitar $0.01 hingga $5 bergantung harga yang di berikan oleh pemasang Iklan.

Apa yang perlu ada?

Internet
Komputer atau Laptop
Payment Prossesor seperti Paypal, Alertpay (sila ke menu diatas panduan untuk membuka akaun tersebut)
Pembayaran dibuat melalui Paypal, Alertpay dan juga Cek

Di dalam affiliasi Clixsense Ada 2 jenis member iaitu Standard dan Premium, apa perbezaanya ?

Perbezaanya adalah, untuk member biasa atau standard iklan yang di tampilkan perhari hanya 2-5 iklan saja, kadang-kadang tidak ada. Jika Premium member akan di tampilkan 100 diawal Upgrade, dan untuk hari selanjutnya setelah iklan ter klik semua akan tampil iklan  diantara 4-20 lebih bergantung kepada Lokasi Negara, Profile yang diisikan oleh Affiliate atau anda sendiri. Untuk menjadi Member Premium kita harus membayar $14.95 dengan jaminan dari pihak Clixsense akan memberikan iklan Tambahan khusus untuk member Premium.


Program ini sangat sesuai sekali untuk anda yang suka melayari internet atau memiliki sedikit waktu untuk menghasilkan pendapatan dari internet, secara perhitungan sangat cukup menguntungkan,kerana jika dihitung secara logik dan dipraktikkan seperti berikut :
1 iklan 30 detik dan kita di bayar 0.01 - 5 $, kita pilih yang per iklan 0.01 saja bererti dari 1 klik adalah 0.01$ jika kita sehari mendapatkan iklan minimal 20 bererti kita akan mendapatkan 20 x 0.01= $0.02. Dan dikali 30 hari jadinya (30 x 0.2 = $6)


Jom dAftar PERCUMA Disini :http://www.clixsense.com/?9113752


Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

breegaell said...

Hi, you are looking extra cash? I recommend Clixsense. Join free and start earn money

http://www.clixsense.com/?8172285

http://www.extramoneyforyounow.blogspot.cz/


June 20, 2016 at 4:32 PM
 
© .:Person With A Shadow:. | All Rights Reserved
Themes ByMr.Sepet