agak arr ang nk buat taik kat aku pon...

on Monday, August 15, 2011


salam..
soory la sbb aku ggu hampa n taq ampa  bca entry ni...
cma aku tlis ni sekadar renungan(dlm hati mmg panas)..
aku tau la ang pandai sgt pon...aku ni mna layak ang nk bg smpai 5..
xpi agak2 arr..ang bg 1 mark ja kt bahagian tools bwh skali..kt bhgian lain aku x kisah...
ang bg mrkh 5,3,3,2,1 kt aku..agak2 arr...
aku tau aku present x best pon...
xpi aku blh bg mrkh elok2 kt member2..ang dok but sial kt aku psai apa...
soory la klau aku silap..xpi ingat2 aku,aku x pekak lg kot,lecturer 2 ckp,klau org present 2
blh bg contoh n pgil org sebagai contoh,blh bg 3 ke 4 mark..so pehal ang letak 1..nmpak sgt...
ang x suka kt aku ang ckp..aku ada wat dosa apa kt ang oii...ang x suka kt aku, ang gtau...
ni effect study aku jgk..psai apa...aku pon try my best jgk...soo..PALA BUT**  apa ang buat cm 2..
klau org lain, aku x kisah ni kwn2 baik aku sendiri wat cm 2..2 yg aku terasa..ang dh mcm family aku dh..
xpi sanggup ang buat cm 2..mmg org dok kta ang  heng la apa lah..xpi  agak2 la heng ang nk buat cmni..
klau ang xnk tlong aku pon..ang dok g pulun ambik nilai aku buat apa..aku rsa klau saw yg chinese 2 blh 
bg kptsn elok dr ang..ang nk sruh aku anggap ang cm apa..satu bangsa pon blh wat cm 2...
mmg btul2 bull***t....
soory 2 say..klau ang dok buat perangai  cmni kt org lain plak...satu hri kna kt btang hidung ang sendiri bru ang tau...so apa2 ang nk buat pikiaq la org sma..jgn dok kira pala otak ang 2 ja...
salam n soory mengganggu...
saja luah kt cni aku panas kt mamat 2...
salam.....
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

hafrawiey ozakawa said...

done follow here.follow back


September 23, 2011 at 7:25 AM
 
© .:Person With A Shadow:. | All Rights Reserved
Themes ByMr.Sepet